Η Αδελφότητα της Φλόγας: Μνημόνια, Τράπεζες και Ναΐτες Ιππότες… οι Σύγχρονοι Σταυροφόροι

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Ας δούμε όμως λίγα περισσότερα στοιχεία, όσο βέβαια μας επιτρέπεται «ανοικτά», από την ιστορία των Ιπποτών του Ναού.
Σαν έτος ίδρυσης του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού ορίζεται το 1118 μ.Χ., ενώ διαλύθηκε, τυπικά, το 1309 μ.Χ. Η ίδρυσή του έγινε από 9 ιππότες, με σκοπό να προστατέψουν τους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Ο Γάλλος ευγενής Ούγος Ντε Παγέν ήταν ο ιδρυτής του Τάγματος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Οι πρώτοι 9 ιππότες ήταν μέλη γνωστών οικογενειών (σήμερα θα ονομάζονταν Διοικητικό Συμβούλιο).
Φανερός σκοπός ήταν η παροχή υπηρεσιών σωματοφυλακής στους ταξιδιώτες των Αγίων Τόπων. Αόρατοι σκοποί, πολλοί και διάφοροι, ανάλογα με τη γωνία θέασης του κάθε ερευνητή. Παρακάτω θα βρούμε κάποια «κλειδάκια» που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε συσχετισμούς με το τί συμβαίνει σήμερα, το 2018 μ.Χ. που γράφεται αυτό το βιβλίο, στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Τεκτονισμός και οι Μυστικές Οργανώσεις που βασίζονται στον Δυτικό Αποκρυφισμό έχουν σαν βάση τους Ναΐτες Ιππότες που ήταν οι ιδρυτές του… Τραπεζικού Συστήματος.

Σύμβολό τους, εκτός του ίππου τον οποίο ιππεύουν δύο ιππείς, κάτι που έδειχνε ότι οι ιππότες έπρεπε να συνεργαστούν για να επιτύχουν τον Σκοπό, ήταν η φλεγόμενη καρδιά.
Στην Ανατολική Φιλοσοφία, η καρδιά ταυτίζεται με το 4ο Τσάκρα και ονομάζεται Αναχάτα, ή Πύλη των Ανέμων. Είναι το Κέντρο όπου κατευνάζονται τα πάθη και γεννιούνται τα συναισθήματα. Τα κατορθώματά τους τα αφιέρωναν στην Ουράνια Δέσποινα των Λογισμών, πίσω από την οποία κρύβεται πάλι η Ήρα, Κυρία των Ανέμων, σε άλλη μορφή. Τα χρώματα των Ναϊτών ήταν το λευκό και το κόκκινο, τα οποία, όμως, αναμεμειγμένα, μας δίνουν το ροζ, το οποίο με την σειρά του ενεργοποιεί το Τσάκρα της καρδιάς.
Το Τσάκρα αυτό ενεργοποιείται και με το πράσινο, χρώμα της θεραπείας και της Ελπίδας. Αν δεν το θυμάστε, φέρτε στο μυαλό σας το χρώμα του καπέλου του Ρομπέν των Δασών, του Προστάτη των αδυνάτων. Σύμβολο του Τσάκρα της καρδιάς είναι το εξάκτινο αστέρι, που επίσης κρυπτογραφεί τον Σείριο, δύο τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο· ένα με την κορυφή προς τα επάνω που δηλώνει την Συνειδητότητα, και ένα με την κορυφή προς τα κάτω που δείχνει την Δύναμη.
Συνειδητή Δύναμη και Δύναμη της Συνειδήσεως.

Το 1118 μ.Χ. πέθανε ο Σελτζούκος σουλτάνος Μουχάμαντ Ταπάρ. Τον αντικατέστησε ο μικρότερος αδελφός του ο Σαντζάρ, ο οποίος και έκανε διαβουλεύσεις με τον Χασάν-Ι-Σαμπάχ (Γέρος του Βουνού). Όταν ο Χασάν έστειλε αρχικά τους απεσταλμένους του, ο Σαντζάρ τους απέρριψε. Ένα βράδυ ενώ κοιμόταν, κάποιος Ασασίνος έμπηξε δίπλα του ένα εγχειρίδιο, στο χώμα δίπλα στο κεφάλι του. Κατόπιν έφτασε ένας αγγελιοφόρος από τον Χασάν, με το μήνυμα «αν δεν είχα στείλει τις ευχές μου στον σουλτάνο, εκείνο το εγχειρίδιο που ήταν μπηγμένο στο σκληρό χώμα θα είχε χωθεί στο μαλακό του στήθος». Έτσι ο Σαντζάρ συμβιβάστηκε με τρόμο με τον Χασάν. Παραχώρησε στους Ασασίνους μία επιχορήγηση από τους φόρους και τους επέτρεψε να εισπράττουν διόδια από τους διερχόμενους από τα εδάφη που τους ανήκαν.

Τα διόδια λοιπόν…
Ακόμη τότε δεν είχαν δημιουργηθεί τα κινήματα «Δεν πληρώνω», αλλιώς, ποιος ξέρει τί θα πάθαιναν οι υποκινητές τους. Ή θα τους έκλειναν με εγχειρίδια τα στόματα, ή θα διορίζονταν στα… διόδια. Ή ίσως σε κάποια θέση μετακλητού υπαλλήλου της Κυβέρνησης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Οι Ασασίνοι έγιναν μία υπολογίσιμη δύναμη, που στρεφόταν τόσο κατά ομάδων ανθρώπων, αλλά περισσότερο κατά μεμονωμένων ατόμων. Και φανταστείτε ότι ακόμη δεν είχαν ανακαλυφθεί οι «σούπερ κοριοί», για να υπάρχουν πρόθυμα μάτια και αυτιά δίπλα σε κάθε μαριονέτα του Συστήματος, έτσι ώστε να μπορούν να κινούν τα νήματά του οι Χειριστές της, βάζοντάς την να ψηφίζει νομοσχέδια και νόμους ενάντια του ίδιου της του λαού, για να μην βγουν στο Φως τα βρώμικα μυστικά της.
Το 1121 μ.Χ. ο βεζίρης αλ-Μαμούν ανέβηκε στην ηγεσία της Αιγύπτου, μετά από την δολοφονία του αλ-Αφντάλ, βεζίρη και διοικητή στρατιάς. Επέβαλε δραστικά μέτρα ασφαλείας στο Κάιρο, μέτρα που περιλάμβαναν αυστηρή καταγραφή των πολιτών, αυστηρούς κανόνες για εξακρίβωση ταυτότητας, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μαζικές συλλήψεις πιθανών Ασασίνων.
Αν αυτές οι εικόνες σας θυμίζουν τις εικόνες που βλέπετε σήμερα στις τηλεοπτικές σας οθόνες από τα «hot-spots» της Ελλάδος, την οποία κάποιοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν ολόκληρη σε ένα απέραντο «hot-spot» όπου θα καταγράφονται οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι θέλουν να περάσουν στα εδάφη των «Χριστιανικών» χωρών, άλλοι για να γλιτώσουν την ζωή τους και άλλοι για να μεταφέρουν τον πόλεμο στην καρδιά των εχθρών τους, έχετε δίκιο.

Τα περισσότερα θύματα των Ασασίνων ήταν πολιτικοί που φυλάσσονταν με αυστηρότατα μέτρα φρούρησης, για να προκαλέσουν τον μέγιστο δυνατό φόβο. Έτσι, με τον φόβο της δολοφονίας από τους κρυφούς συμμάχους τους, οι Ναΐτες εξασφάλιζαν την υποταγή στη θέλησή τους, των πολιτικών που ήταν υπεύθυνοι τότε για τα αντίστοιχα «Μνημόνια». Α, και μην ξεχάσω, τα χρώματα της Αδελφότητας των Ασασίνων ήταν, σωστά μαντέψατε, το κόκκινο και το λευκό.

Η πρώτη ιστορικά τεκμηριωμένη επαφή των σταυροφόρων με τους Ασασίνους έγινε το 1106 μ.Χ., όταν ο Τακγκρέδος, ηγεμόνας της Αντιοχείας, νίκησε τους Νιζαρί Ισμαηλίτες και απέσπασαν από την σέκτα φόρο υποτελείας. Αιχμαλώτισε τον νέο Σύριο επικεφαλής και ζήτησε λύτρα για να τον απελευθερώσει. Αργότερα οι Ασασίνοι πλήρωναν φόρο υποτελείας στους Ναΐτες για να αποφύγουν τις εχθροπραξίες. Τότε προφανώς ξεκίνησε και η «συνεργασία» των Δυτικών με το δίκτυο του Γέρου του Βουνού…
Ο Χασάν-Ι-Σαμπάχ, πέθανε από αρρώστια στις 23 Μαΐου 1124 μ.Χ. Αίγυπτος και Συρία για όποιον δε θυμάται, είναι οι χώρες όπου ξεκίνησαν οι σύγχρονες Σταυροφορίες, συγγνώμη πάλι, επαναστάσεις ανεξαρτησίας ΜΗ υποκινούμενες από τη Δύση. Και εκείνο το Πυρηνικό Πρόγραμμα του Ιράν, κάπου κοντά στο Αλαμούτ, ή Αετοφωλιά. Όπως είχε ονομάσει το ορεινό του καταφύγιο ο βαθιά χωμένος στα «Απόκρυφα» Αδόλφος Χίτλερ.Δεν είναι τυχαία ο Αετός το σύμβολο για πολλές ομάδες που μετέχουν στο Παιχνίδι…

Ξεχωριστά βιβλία…
για ξεχωριστούς ανθρώπους

Οι Ναΐτες ίδρυσαν το Τραπεζικό Σύστημα. Για να ταξιδέψει κάποιος από την Αγγλία στη Συρία για παράδειγμα, πήγαινε στο κάστρο του «αδελφού» Χ στο Λονδίνο, άφηνε π.χ. 100 λίρες, έπαιρνε μια ταξιδιωτική επιταγή, με βουλοκέρι παρακαλώ, για να μην τον ληστέψουν στο δρόμο, την οποία έδινε στο κάστρο του «αδελφού» Ψ στην Αντιόχεια και έπαιρνε 100 λίρες. Οι «αδελφοί» μεταξύ τους δεν είχαν τόκους. Αν δεν ήσουν «αδελφός», θα έπαιρνες 60 λόγου χάριν.
Συσσώρευσαν τεράστιο πλούτο, μέσω δωρεών. Δάνειζαν με τόκους που έφθαναν και το 60%, ενώ στις εγκαταστάσεις και τις εκκλησίες τους φυλάσσονταν ολόκληρες περιουσίες ευγενών, ακόμα και το Βασιλικό Θησαυροφυλάκιο της Γαλλίας και τα κοσμήματα του Θρόνου της Αγγλίας.

Σήμερα θα έκαναν πιο στρατηγικές κινήσεις για να αυξήσουν το «Real Estate» τους. Αφού έπαιζαν με τράπεζες, θα αγόραζαν, κοψοχρονιά, την κεντρική Τράπεζα υπεύθυνη για τους αγρότες. Οι αγρότες έχουν υποθηκεύσει τη γη τους, έχουν πάρει δάνεια, τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν, γιατί δεσμεύονται από το «τυράκι» των επιχορηγήσεων για το τί θα καλλιεργήσουν, π.χ. αγγουράκια Ισπανίας. Αν όμως σκάσει κανένα βακτήριο και τους καταστρέψει οικονομικά, τα δάνεια δεν πληρώνονται και οι εκτάσεις περνάνε στα χέρια της Αγροτικής Τράπεζας, της πιο πολύφερνης νύφης…
Όποιος λοιπόν πάρει την Αγροτική Τράπεζα μιας χώρας στο χαρτοφυλάκιό του, κατέχει τις υποθηκευμένες εκτάσεις των αγροτών της χώρας…
ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ένα «κλειδάκι» για να ξεκινήσετε τη δική σας έρευνα:
Γιατί το Ελληνικό Μνημόνιο βασίζεται στο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και όχι στο Ελληνικό;
Το Δίκαιο που εφαρμόζεται στις Βρετανικές Αποικίες…

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Αδελφότητα της Φλόγας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

©2004-2021 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *