Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

“Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων…”, γράφω στον τίτλο, με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ από τα, ακριβοπληρωμένα από το Σύστημα, politically correct Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης σαν “Συνωμοσιολόγος”.
Δεν θα υπήρχαν “συνωμοσιολόγοι”…
αν δεν υπήρχαν συνωμοσίες.
Κάποιοι και κάποιες έχουμε μάθει, και δεν πρόκειται να ξε-μάθουμε, να σκεπτόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να επικοινωνούμε τις Σκέψεις μας.
Και με αυτόν τον τρόπο, να ωθούμε και άλλους σε δικές τους Σκέψεις.
Ας δούμε μερικές…
με στοιχεία.

Από την Αυγή ακόμη της Ανθρωπότητας, από τότε ακόμη που ο Δίας έστειλε το Κράτος και την Βία να σταυρώσουν τον φιλάνθρωπο Προμηθέα στον Καύκασο γιατί τόλμησε να μοιραστεί με το Ανθρώπινο Κοπάδι τα μυστικά της Φλόγας, η κάθε μορφής Εξουσία δημιούργησε Υπηρεσίες Κατασκοπείας, Αντικατασκοπείας, Προπαγάνδας και Ελέγχου των Μαζών, για να κρατήσει κάτω από τον έλεγχό της το Ανθρώπινο Κοπάδι, κρύβοντάς του τα μυστικά της Εξουσίας.
Τί σας κάνει να πιστεύετε πως ξαφνικά οι “δημοκρατικές” κυβερνήσεις όλου του πλανήτη αποφάσισαν να μοιραστούν με τους υπάκουους υπηκόους τους την “αλήθεια” ενός “θανατηφόρου ιού”, συσπειρώνοντας το κοπάδι τους γύρω από τον “Μεσσία” Βοσκό;

Αν τα πειραματόζωα ήξεραν πως είναι αντικείμενα μελέτης ενός Πειράματος…
το Πείραμα δεν θα είχε Δυναμική.
“Μείνετε φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι”, σας προστάζει το Σύστημα στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πειράματος που ΒΙΩΝΟΥΜΕ μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Σχεδίου, για να ελέγξει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του “Ποιμνίου”…
να πάρει την δύναμη των “προβάτων” του, κάνοντας αχ-αμνούς τους αμνούς του…
πειθήνια πιθηκάκια που υπακούνε σε ό,τι τους διατάζουν οι ειδ-ήμονες ειδ-ικοί των δελτίων ειδ-ήσεων του Συστήματος…
sites και blogs που “ταΐζονται” από τα “μαύρα” κονδύλια του Συστήματος για να πουλάνε Φόβο, έτσι ώστε κάποιοι να πλουτίζουν από το χειραγωγούμενο και χειραγωγημένο “Ποίμνιο”.

Σοβαρά τώρα…
αν υπήρχε ένας παγκοσμίως φονικός ιός…
πιστεύετε θα σας το έλεγαν;

04 Αυγούστου 2020
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την οδηγία του προς την Δικαιοσύνη (αν και συνήθως, σε δημοκρατικά κράτη, η Δικαιοσύνη δίνει οδηγίες μέσω των νόμων στην Αστυνομία) να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη όσοι σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις (ελληνιστί fake news) σχετικά με τον “Κορωνοϊό”.
Τα fake news δεν είναι Ενημέρωση της Κοινής Γνώμης…
είναι Χειραγώγησή της.
Να υποθέσω πως η αρχή θα γίνει με όσα “ειδησεογραφικά” sites και blogs έσπειραν πανικό στο Κιάτο και την ευρύτερη Πελοπόννησο για “δεκάδες κρούσματα Κορωνοϊού CoVid-19 στο νοσοκομείο Κιάτου τον Αύγουστο του 2020” κάτι που διαψεύστηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου, ή έχουν άλλοθι πως απλά έκαναν την δουλειά τους (μια βόλτα στην “Λίστα Πέτσα” θα δείξει το αν και πόσα πληρώθηκαν από τα Κρατικά Ταμεία για την “Ενημέρωση για την Πανδημία” αυτά τα sites και blogs).

Αν μάλιστα αυτό έχει και αναδρομική ισχύ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης, θα παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας για να διωχθεί για “διασπορά fake news σχετικά με τον Κορωνοϊό” όταν τον Απρίλιο του 2020 μιλούσε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις για μία “Άσκηση” παγκοσμίως, καθώς και για το ότι, κατόπιν οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Βέβαια από τον Μάιο του 2020 ανασκεύασε, εμφανίζεται με μάσκα, μάλιστα διαφημίζει μπροστά στις κάμερες των δελτίων ειδήσεων και κάποιες από αυτές σαν “Ελληνικά προϊόντα που πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι.”
Δήλωση περί επικινδυνότητας την οποία επαναλαμβάνει και ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας μπροστά στις κάμερες, συχνά φορώντας και μια… μάσκα.
Ίσως για να περάσει το μήνυμα στους πειθήνιους τηλεθεατές πως «ναι μεν, αλλά καλύτερα να είμαστε σίγουροι».

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Αμερικάνικο Υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα στις 07 Αυγούστου 2020, έπειτα από εισηγήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) (ιδιαίτερα γνωστό στους λάτρεις της Επιστημονικής τηλεοπτικής σειράς “Fringe” η οποία μερικά χρόνια πριν, 2008-2013, μιλάει για τις μέρες μας, ειδικά για το 2021… για τους πιο “μυημένους”).

Δεν θα μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για να μην κατηγορηθώ για διασπορά fake news, αλλά θα τονίσω πως προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω πως αυτό έγινε με αφορμή την συνάντηση, σε απόσταση… αγκαλιάς, και χωρίς μάσκες, Κυριάκου Μητσοτάκη & Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με το ζευγάρι Tom Hanks & Rita Wilson, στην Αντίπαρο (πείτε κάποιοι ρε παιδιά στους Αμερικάνους επιστήμονες του CDC πως ο γουρλής και γουρλομάτης Πρωθυπουργός μας ΔΕΝ αγκαλιάζει όλους τους Αμερικάνους τουρίστες, αλλά μόνον συγκεκριμένους, έχουν δεν έχουν Κορωνοϊό).

Να θυμίσω πως το ζευγάρι, κατά δήλωσή του, είχε προσβληθεί από τον “Κορωνοϊό” τον Μάρτιο του 2020, παρόλα αυτά βέβαια το καλωσορίσαμε στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους μάλιστα και το Ελληνικό διαβατήριο για το ΤΙΠΟΤΑ που έχουν προσφέρει στην Ιδέα “Ελλάς” διεθνώς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ο, ιδιαίτερα αντιπαθής σε εμένα, ηθοποιός, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το έκανε για να τιμήσει την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία είχε πολυδιαφημίσει τις μάσκες του οίκου μόδας Zeus & Dione, του οποίου ηγείτο τότε).

Να του μεταφέρει κάποιος πως και εγώ, ο οποίος δεν έχω φορέσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μάσκα, σεβόμενος τις οδηγίες των εκλεκτών πολιτικών μας που λένε πως η μάσκα είναι επικίνδυνο να φοριέται από τους υγιείς διότι θα αρρωστήσουν, δεν τρέφω κανέναν σεβασμό σε ατάλαντους ηθοποιούς, γελοίους “influencers”, οι οποίοι πληρώνονται για να διαμορφώνουν την Κοινή Γνώμη (για αυτό λέγεται και “Κοινή”).

Μάιος 2020…
Ο Οίκος Μόδας Zeus & Dione της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη λανσάρει καινούρια σειρά… μασκών, κομψές και μινιμαλιστικές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της επιχείρησης.

Αύγουστος 2020…
ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σύζυγος της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη σε διάγγελμά του δηλώνει πως…
Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΣ.
Για αυτό και η κυβέρνησή του ψήφισε νόμο για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας από όσους ταξιδεύουν με πλοίο της γραμμής.
Βέβαια, κρίνοντας και από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος την φοράει στο… πηγούνι του κατά την συνάντησή του με τον κ. Γιώργο Λιάγκα στο σαλόνι του πλοίου με το οποίο συνταξίδευαν, μάλλον θα πρέπει και ο ίδιος να διαβάσει τις οδηγίες που δίνει στους υπηκόους του για να υπακούσουν.

Τέτοιο Aggressive Marketing…
ΟΥΤΕ στην Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με το δελτίο “ειδήσεων” του ΣΚΑΙ (Σεπτέμβριος 2020), 60.000.000 (εξήντα εκατομμύρια) μάσκες κατασκευάζονται κάθε ΜΗΝΑ στην Ελλάδα, από Ελληνικές εταιρείες, μάλιστα ο δημοσιογράφος που παρουσίασε το θέμα εισηγήθηκε στο κοπάδι, συγγνώμη στους τηλεθεατές εννοούσα, πως μπορεί να είναι πιο ακριβές, αλλά είναι καλύτερης ποιότητας από τις εισαγόμενες και θα πρέπει το κοπάδι, φτου… ο κόσμος εννοούσα, να τις προτιμάει.
Αν υποθέσουμε πως αυτές οι εταιρείες έχουν ασφαλισμένους κανονικά τους εργαζομένους τους και δεν απασχολούν παράνομα μετανάστες και λαθρομετανάστες, το Κράτος εισπράττει από αυτή την δραστηριότητα:
1. Εργοδοτικές εισφορές.
2. Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών.
3. Φόρους επί των τιμολογίων μεταξύ προμηθευτών και πελατών.
4. Φόρους επί της πώλησης στην Λιανική των προϊόντων.
5. Διάφορα άλλα χρήματα από κάτι που μπορεί να παρέλειψα.
Αν στην συνέχεια κάνουμε μια έρευνα σχετικά με την Μετοχική Σύνθεση αυτών των εταιρειών και τις σχέσεις που πιθανώς έχουν με Κρατικούς Λειτουργούς, ίσως να μπορέσουμε να δούμε το τί ακριβώς κρύβεται από το θέμα “Φορέστε μάσκα αλήτες, γιατί θα μας πεθάνετε όλους”…

Διαβάζω στις “ειδήσεις” την δήλωση ενός “ειδικού” σε θέματα ιών:
“οι Έλληνες επέδειξαν μια παροιμιώδη απειθαρχία ως προς την εφαρμογή των θεσμοθετημένων μέτρων για τη μη περαιτέρω διασπορά του ιού στην Κοινότητα”.
Δεν σας θυμίζει το “η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της Κοινότητας” που μας στέλνει κάποιες φορές το Facebook όταν κάποιοι γινόμαστε περισσότερο αποκαλυπτικοί από όσο πρέπει;
Η λέξη-κλειδί:
“Κοινότητα”…
με την έννοια της “Μάζας”.

Το Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων, και όχι μόνον, το οποίο λέγεται “Κορωνοϊός” θέλει τον Άνθρωπο να κλείνεται στην μοναξιά του σπιτιού του, να βλέπει σαν εχθρό του όποιον δεν πιστεύει πως υπάρχει ένας αόρατος κοινός εχθρός και να σκέφτεται την πάρτη του, να μην κολλήσει κάποιο ανύπαρκτο μικρόβιο, με το άλλοθι πως σκέφτεται τον διπλανό του και δεν θέλει να του μεταφέρει κάποια ασθένεια, την οποία το Σύστημα με τους ειδ-ήμονες ειδ-ικούς που του χειραγωγούν το μυαλό από τις ειδ-ήσεις τον έχει πείσει πως φέρει ΗΔΗ στον οργα(νι)σμό του, στερώντας του την Δύναμη του Οργασμού.
Πείθοντάς τον πως είναι α-σθενής, του στερεί το Σθένος της Ύπαρξης…
τον κάνει Αντι-Κοινωνικό με την ψευδαίσθηση πως το κάνει για το Καλό της Κοινωνίας…
του στερεί το δικαίωμα, και τα οφέλη, της Επι-Κοινωνίας.
Για ποιον λόγο πιστεύετε πως ο πρώτος θεσμός που απαγορεύθηκε για το “Κοινό Καλό” διεθνώς είναι το Μυστήριο της Εκκλησίας που λέγεται “Κοινωνία” (στα αγγλικά “Community”);

Ο Γερμανός τουρίστας που απλώνει τα ποδάρια του με τις λευκές κάλτσες και τα αντιαισθητικά σανδάλια στις ξαπλώστρες, τρώγοντας μια χωριάτικη σαλάτα με τέσσερα μαχαιροπήρουνα και μπύρες από το περίπτερο (είναι πιο φθηνές) με την παρέα του στις ταβέρνες, δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα στην Ελλάδα.
Η νεαρή σερβιτόρα/ο νεαρός σερβιτόρος με τα δύο πτυχία που δεν βρίσκουν άλλη δουλειά στην ίδια τους την χώρα, λόγω της νέας “ιδιόρρυθμης” Κατοχής από τους Γερμανούς, όχι με στολές των SS και οπλοπολυβόλα αυτή την φορά, αλλά με γραβατωμένους γιάπηδες και κομπιουτεράκια της “Κρίσης”, υποχρεούνται από τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ “νόμο” της Kommandantur (Φρουραρχείο) να υπηρετούν, και όχι εξυπηρετούν, τους Γότθους Φεουδάρχες της χώρας και τα φιλαράκια τους, φορώντας μια μάσκα, ένα φίμωτρο στο πρόσωπό τους, σε συνθήκες Καύσωνα.
ΑΝΑΙΤΙΑ και με κίνδυνο της υγείας τους λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που θα αποκτήσουν, έτσι, γιατί οι ντόπιοι, ελληνόφωνοι, και όχι ελληνόψυχοι, τοποτηρητές “τσιφλικάδες” των Κατακτητών γουστάρουν.

Δεν θέλουν να φοράτε την μάσκα για να προστατέψετε την “Κοινότητα”…
θέλουν να φοράτε φίμωτρο, για να διατηρούν την “Κοινότητα”, κοπάδι τους.
Και θέλουν να σας βλέπουν να υπακούτε σαν υπάκουοι υπήκοοι…
και αν χαμογελάτε, να μην φαίνεται, δεν γουστάρουν να βλέπουν χαμόγελα.
Από την Μιζέρια τρέφονται άλλωστε…
Αν πιστέψουμε πως υπάρχει ένας “παγκοσμίως φονικός ιός”, όπως μας πιπιλάνε το μυαλό τα ακριβοπληρωμένα “παπαγαλάκια” του Συστήματος μήνες τώρα, η Γερμανία είναι Εστία Θανάτου με τόσα “κρούσματα” που ανακοινώνονται συνεχώς και ολόκληρες συνοικίες σε πόλεις τους να μπαίνουν σε καραντίνα…
γιατί η Γερμανία δεν μπήκε ΠΟΤΕ σε λίστα με χώρες από τις οποίες η Ελλάδα δεν δέχεται τουρίστες λόγω Κορωνοϊού, όπως μπήκαν άλλες, φίλες προς την Ελλάδα χώρες, οι κάτοικοι των οποίων δεν μπορούν να έλθουν χωρίς εμπόδια στην Ελλάδα;
Αλλά ποιος μπορεί να απαγορέψει στους ανθρώπους να πηγαίνουν στα εξοχικά τους…
άλλωστε μετά την Μαγιόρκα, η οποία είναι ένα τεράστιο θέρετρο για Γερμανούς συνταξιούχους, η Ελλάδα είναι αγορασμένη, ή μάλλον πουλημένη, στους Γερμανούς διοργανωτές της “Κρίσης”.

Εσείς; Πιστεύετε ακόμη πως η μάσκα αφορά στην προστασία από έναν “παγκοσμίως φονικό ιό” (λες και αν υπήρχε κάποιος τέτοιος, θα το μαθαίνατε από επίσημα χείλη), και όχι στην ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ στο ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Εσείς;
Διαβάζετε ακόμη εφημερίδες και βλέπετε “ειδήσεις” από τα Φερέφωνα της Προπαγάνδας του Συστήματος;
Ή, έχοντας μάθει στην ζωή σας να διαβάζετε βιβλία και να “ανοίγει” το μυαλό σας, έχετε μάθει να σκέφτεστε για δικό ΣΑΣ λογαριασμό;

Αντί να βγει η μπούργκα από τα “προσφυγόπουλα”, μπήκε φερετζές στα Χριστιανόπουλα…
οι γονείς που δείχνουν στα παιδιά τους τον δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ενάντια στο ΦΙΜΩΤΡΟ χαρακτηρίζονται από τα υπάκουα σκυλάκια του Συστήματος “ψεκασμένοι”…
τα ανθρωποειδή που παρακολουθούν εκπομπές τύπου “Big Brother”, είναι απλά ψηφοφόροι. Από πόσο, και πόσα, ΖΩΑ μπορεί να αποτελείται μια κοινωνία “ανθρώπων”…

Η Νέα, Παγκόσμια Ψηφιακή Τάξη Πραγμάτων

Νομίζετε πως ο εργοδότης σας σάς κάνει χάρη δίνοντάς σας το δικαίωμα να εργαστείτε από το σπίτι (τηλεργασία), συμμετέχοντας στο μεγάλο Παγκόσμιο Πείραμα Μετάλλαξης της Κοινωνίας (συμπεριλαμβάνονται τα εργασιακά) που λέγεται «Κορωνοϊός»;
ΛΑΘΟΣ…
ΕΣΕΙΣ του κάνετε χάρη να εργάζεστε για την επιχείρησή του από το σπίτι σας, μειώνοντας τα λειτουργικά του έξοδα συντήρησης της επιχείρησής του.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ:

* σας έχει χορηγήσει η επιχείρηση τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, χωρίς να έχετε εγκαταστήσει σε δικούς ΣΑΣ υπολογιστές applications για remote access στους servers της επιχείρησης ΤΟΥ (παραχωρώντας έτσι και σε άλλους το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στον προσωπικό σας υπολογιστή και τα προσωπικά σας αρχεία).
* σας πληρώνει επίδομα κλιματισμού (θέρμανση ή ψύξη) για τον προσωπικό ΣΑΣ χώρο, από το οποίο εργάζεστε για την επιχείρησή ΤΟΥ.
* σας πληρώνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνικής σύνδεσης για το ρεύμα και το Internet που δαπανάτε για να εργαστείτε από το σπίτι ΣΑΣ για την επιχείρησή ΤΟΥ.

Όλα αυτά προβλέπονται από τον Εργασιακό Νόμο και κανονικά οι εργοδότες υποχρεούνται να κάνουν τροποποίηση Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζομένους που θα εργάζονται από το σπίτι, υπακούοντας πειθήνια στο «μένουμε σπίτι» που τον προστάζουν όλη μέρα τα sites, τα blogs, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και οι λογής λογής influencers, και ψώνια, του Facebook, του Instagram και του Twitter, τα οποία πληρώνονται από τα κονδύλια της Διαφήμισης των εταιρειών οι οποίες έχουν μειώσει τα λειτουργικά τους έξοδα, κρατώντας τους εργαζομένους τους στο σπίτι, έχοντας έτσι αποκτήσει δεκάδες… υποκαταστήματα ΤΖΑΜΠΑ.
Το έχουν κάνει;

Και κάτι πολύ, ΠΟΛΥ, σημαντικό.
ΚΑΝΕΝΑΣ εργοδότης δεν έχει δικαίωμα να στείλει προϊστάμενό σας στο σπίτι ΣΑΣ για να ελέγξει αν κάνετε σωστά την δουλειά σας και να επιβάλει την παρουσία του στον προσωπικό ΣΑΣ χώρο.
Αυτό λέγεται ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ…
και στην Ελλάδα έχουν ΗΔΗ παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα, ΚΥΡΙΩΣ σε «εταιρείες διάθεσης προσωπικού», στην ουσία βέβαια σύγχρονους δουλεμπόρους, που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνικής υποστήριξης, τα γνωστά «call centers», σε Πολυεθνικές εταιρείες ανά τον πλανήτη.

Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη, φοράνε όλοι μάσκα…
μόνον ένας άνθρωπος (εκτός από εμένα) δεν έχει φορέσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μάσκα.
Ο Bill Gates…
Ολόκληρος ο πλανήτης Γη λειτουργεί με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft…
το λες και ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να γίνει ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ μέσο πίεσης προς τις Κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη, για να κάνουν τα χατίρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον οποίο ελέγχει ο… Bill Gates.
Ρε μπας και τελικά o (CO-VI)d-19 είναι κανάς COmputer VIrus και για αυτό ψάχνει ο Βασιλιάς της Πύλης το… antivirus;
Μεταξύ αστείου και σοβαρού πάντα…

Βλέπω σε διάφορα Χρονολόγια (Facebook Timelines) και όχι πια Τοίχους (Facebook Walls) (η διαφορά μεταξύ των δύο λέξων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, για αυτό και έγινε αυτή η αλλαγή στην «Κοινότητα») τους διάφορους «χρήστες» οπαδούς του «μένουμε σπίτι», να ποστάρουν το ΠΟΙΟΙ τους έπεισαν να μείνουν σπίτι (το από ποιους πληρώθηκαν για να προσπαθούν να πείσουν τους Λαούς να μείνουν σπίτι, είναι άλλο θέμα).
Προσπερνώ τους διάφορους wannabe Opinion Makers (ελληνιστί influencers) τύπου Αρκά, Αθερίδη, Καρύδη, Παπαδόπουλου, Σολωμού και λοιπών «επώνυμων» και ανώνυμων (και αυτοί έχουν επώνυμο, αλλά δεν έχουν «άκρες» για να γίνουν «viral») ψώνιων που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως επηρεάζουν την Κοινή Γνώμη (την μεγαλύτερη Δύναμη του Σύμπαντος) και μένω στον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, ένα από τα πιο φωτισμένα μυαλά του καιρού μας, που προσπαθεί, ελπίζω ανεπιτυχώς, να πείσει το γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι, χωρίς ΟΥΤΕ ένα στοιχείο που να αποδεικνύει επιστημονικά την άποψή του, αλλά με την χρήση και μόνον της ιδιότητάς του σαν Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
MASSACHUSETTS INSTITUTE of TECHNOLOGY λοιπόν, παρέα με…
ΜICROSOFT.

Είναι δυνατόν να γίνεται ένα RESTART στην Οικονομία, και όχι μόνο, του Πλανήτη, ή μάλλον της κοινής μας «Πραγματικότητας», και να λείπουν αυτοί οι δύο Ερευνητικοί Φορείς που ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Όσοι δεν έχετε τί να κάνετε όντας φυλακισμένοι σπίτι σας, κάντε μια έρευνα γύρω από τους δύο αυτούς κολοσσούς Παίκτες της Πληροφορικής, της Βιολογίας, της Φαρμακευτικής και πολλών ακόμη Τομέων της Γνώσης. Είπα, ή μάλλον έγραψα, ήδη περισσότερα από όσα μου επιτρέπουν οι Κανόνες του Μεγάλου Παιχνιδιού να κάνω…
μένοντας όμως μέσα στους Κανόνες του Μεγάλου Παιχνιδιού.
Οι μυημένοι όμως στον ΥΜΝΟ της Ελληνικής Κοσμογονίας “Fringe”, ελπίζω να με «πιάνετε» ως το πού θα πρέπει να στρέψετε τις ερευνητικές σας κεραίες…

Ο ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.)

“Τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν παράδειγμα κακού φοιτητή. Η γάτα μου είναι ένα από τα κύρια μέλη της οικογένειάς μου.
Έχω μια σύζυγο γιατρό, που εργάζεται στο Λαϊκό νοσοκομείο. Και τρία παιδιά που είναι πια μεγάλα. Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι ήδη γιατρός. Είναι ακτινολόγος. Έχω και έναν γιο οικονομολόγο και η μικρή μου κόρη είναι στη φαρμακευτική.”

Νίκος Σύψας, Καθηγητής Λοιμωξιολογίας
* * * * *
Ο ίδιος γιατρός, σύζυγος και κόρη γιατροί, κόρη φαρμακοποιός, γιος οικονομολόγος (θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε το πού εργάζεται), σύμφωνα με δική του δημόσια συνέντευξη (για να μην με κατηγορήσει κανείς για παραβίαση προσωπικών δεδομένων).
Και μετά αναρωτιέστε γιατί τον προωθεί, και προωθεί, το Ιατρικό Κατεστημένο;

Ο πιο ακμάζων, και πιο “μαύρος”, κλάδος της Παγκόσμιας Οικονομίας είναι η Φαρμακοβιομηχανία.
Δεν βγάζει φάρμακα…
αλλά φαρμάκια.
Πληρωμένα ακριβά…
όχι μόνον με χρήματα, αλλά και με ανθρώπινες ζωές.
Και όλως περιέργως, με την άνθιση του “Κορωνοϊού”, έχουν γεμίσει οι τηλεοπτικές οθόνες διαφημίσεις εμβολίων για πάσα νόσο και πάσα… μαλακία.Προφανώς γέμισαν και τα ταμεία των Φαρμακοβιομηχάνων από τον Τρόμο που πουλάνε τα Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης και είπαν να επιστρέψουν σε αυτά τα Μέσα μερικά χρήματα, με την μορφή “budget για Διαφήμιση”.

Και ποιος πρωτοστατεί στην Έρευνα για την Γενετική και την Φαρμακευτική;
Το Ίδρυμα “Bill & Melinda Gates Foundation”
αυτό που ελέγχει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας…
αυτό που κατέχει την Microsoft, το λειτουργικό σύστημα Windows της οποίας βρίσκεται ΣΕ ΚΑΘΕ ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσωπικό ή εταιρικό.
Και όποιος γνωρίζει τα μυστικά σου…
μπορεί να σε ελέγχει.

19 Ιουνίου 2019…
ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή ο Νόμος 4619/2019 που αφορά στην κύρωση του νέου Ποινικού Κώδικα, στο άρθρο 285 του οποίου προβλέπονται ποινές για μη συμμόρφωση στις Κρατικές Διαταγές σε περίπτωση δημόσιου κινδύνου από… μεταδοτικό ιό.
Έτσι, μετά την έναρξη του Παγκόσμιου Πειράματος Υποταγής Συνειδήσεων που ονομάστηκε «Πανδημία CoVid-19» την Άνοιξη του 2020, η εφαρμογή του Νόμου στην Ελλάδα προβλέπει ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης σε όσους… κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους, αν έχουν ελαφρύ συνάχι.

Παράλληλα, οι Εξουσιαστές σας υποχρεώνουν τους υπάκουους υπηκόους να αγοράζουν μάσκες που φορούν οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ και όχι οι ΥΓΙΕΙΣ, για να κάνουν τζίρο οι κολλητοί τους, κατασκευαστές μασκών και εισαγωγείς αντισηπτικών υγρών…
οι ίδιοι Εξουσιαστές «Σύμβουλοι» με το «αγγελικό» χαμόγελο οι οποίοι έκαναν χρυσές μπίζνες με εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια για «προστασία» από την τότε «φονική πανδημία του Η1Ν1», το 2009.
Ίδια πρόσωπα, ίδιο Κύμα Φόβου και Υποταγής…

Όχι τυχαία βέβαια τους προτάθηκε μια θέση στην μεγαλύτερη «Λέσχη Γνώσης» των Αθηνών από στελέχη ιδιαίτερης Δύναμης στις Επιτροπές τύπου «Τριμερής Επιτροπή» γνωστής και ως Trilateral Commission. Το ότι αρνήθηκαν, σημαίνει πως προτιμούν τις Σκιές του Παρασκηνίου για να κάνουν τις business τους, απομακρύνοντας από τους ίδιους και τις δουλειές τους τα φώτα της Δημοσιότητας.
Η Εξουσία δεν βρίσκεται στους ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο των Κυβερνήσεων στο Προσκήνιο, αλλά στους αθέατους χειριστές τους από το Παρασκήνιο...
για να βγεις στην Σκηνή, πρέπει να περάσεις από Στοές.

«Κάποιοι γίνονται πλούσιοι, πουλώντας σας Φόβο», σας έγραφα ήδη από την αρχή του «παραμυθιού» το οποίο ονομάστηκε «CoVid-19».
«Σας έμαθαν να φοράτε μάσκα…
μα δεν νιώσατε πως σας έμαθαν να ανέχεστε το φίμωτρο.»
Ελπίζω να έχετε ήδη αρχίσει να το διαπιστώνετε και εσείς…

Αν από την αρχή του Παγκοσμίου Πειράματος το οποίο ονομάστηκε “Κορωνοϊός” οι κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη είχαν, έστω εμμέσως, μοιραστεί με τους λαούς τους πως, ορθά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σχεδιάσει μια παγκόσμιας κλίμακας ΑΣΚΗΣΗ αντιμετώπισης ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ απειλής από έναν φονικό ιό ο οποίος θα χτυπούσε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολόκληρο τον πλανήτη, θα είχαμε επιστρέψει στην “Κανονικότητα” εδώ και μήνες, πολύ πριν φτάσουμε σε αυτά που… θα φτάσουμε, διότι οι πολιτικοί παγκοσμίως στάθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν όλες οι ανίκανες για διακυβέρνηση κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη θέλησαν με το πρόσχημα ενός “Παγκοσμίως φονικού ιού” να περάσουν στους λαούς τους την δική τους “ατζέντα” και να τους μετατρέψουν σε υπάκουους υπηκόους, κάνοντας πλούσιους συγκεκριμένους “φίλους” τους, ειδικά στους τομείς της Τεχνολογίας, της Υγείας, των Μέσων ΜAZIKHΣ Ενημέρωσης και της Βιομηχανίας…

Η αγκαλιά είναι η υπενθύμιση του Θεού στον Άνθρωπο πως υπάρχει ο Παράδεισος…
για αυτό και στην νέα “Κανονικότητα”, οι Εξουσιαστές μας μάς θέλουν με φίμωτρο και διατηρώντας αποστάσεις μεταξύ μας.
Για να κάνουν τις ζωές μας, Κόλαση…
έτσι ώστε να μας ελέγχουν.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!!
με την Δύναμη της Γνώσης…
και του Έρωτα.

Διαβάστε επίσης:
* Η Νέα, Παγκόσμια Ψηφιακή Τάξη Πραγμάτων
* Ζωή μεροκάματο: Τα κάτεργα που λέγονται “call centers”

Ξεχωριστά βιβλία…
για ξεχωριστούς ανθρώπους

©2004-2021 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *