Το Φιλί της Μέδουσας: Το “Μαγικό” Κέντρο της Αθήνας

15 Αυγ

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

«Εμπρός», απάντησε στο διακριτικό χτύπημα κάποιου στην πόρτα του γραφείου που του είχε παραχωρηθεί στο Αρχηγείο.
«Όλα εντάξει Άλκη; Δεν πέρασες από το γραφείο μου όταν γύρισες και ανησύχησα», ρώτησε η Λένα.
«Όλα καλά, πριν λίγο γύρισα. Τώρα περνούσα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή για να τις έχω στην ενημέρωση της ομάδας.»
«Πώς πήγε; Τι έμαθες;»
«Σε γενικές γραμμές επιβεβαίωσα αυτά που ξέραμε ήδη. Η Τριαρχία είχε σήμερα απανωτές συναντήσεις με τους ανθρώπους των Αποστατών στην Κυβέρνηση και ετοιμάζουν το νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Αυτό που φοβούνται είναι να μην φανεί στον υπόλοιπο πλανήτη ότι ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται, γιατί τα μάτια όλων των λαών είναι στραμμένα εδώ. Αν εδώ υπάρξει εξέγερση, τότε μία μία οι χώρες που βρίσκονται υπό την κατοχή των Αποστατών θα κλυδωνιστούν από λαϊκές εξεγέρσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.»
«Μα αφού χρειάζονται τις διαδηλώσεις για να εκτονώνεται η λαϊκή οργή και να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους με ένα ξαφνικό ξέσπασμα αγανάκτησης, αληθινής και όχι ελεγχόμενης.»

«Μετά την επέμβασή μας στις συγκεντρώσεις του Συντάγματος κατάλαβαν ότι είχαν υποτιμήσει την Δύναμη της Αντίστασης και δεν θα ρισκάρουν πια.»
«Εννοείς το θέμα με τα κατσαρολικά, όπως τα είχαν γράψει χαριτολογώντας;»
«Εννοώ αυτό που εκπέμψαμε κρυμμένοι πίσω από τον θόρυβο των κατσαρολικών. Η συχνότητα που εκπέμπουν οι Αποστάτες το Πεδίο που βιώνουν οι Έλληνες σαν “Πραγματικότητα” είναι πολύ χαμηλή, έτσι για να την σπάσουμε και να εκπέμψουμε το Μήνυμα Ενεργοποίησης, έπρεπε να εκπέμψουμε αντίστοιχο σήμα, το οποίο όμως μπορεί να πρόδιδε την θέση του Αρχηγείου του Τομέα. Έτσι, με τακτικές ψυχολογικού πολέμου διοχετεύσαμε στο Διαδίκτυο και τα Μ.Μ.Ε. την ιδέα για επανάσταση χτυπώντας κατσαρόλες στο κέντρο της πόλης. Το βουητό που δημιουργήθηκε από την κρούση των μετάλλων έκανε ρήγμα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του Πλέγματος των Αποστατών, με αποτέλεσμα εμείς να χρειαστούμε πολύ μικρή ενέργεια για να εκπέμψουμε την δική μας “Πραγματικότητα”.»
«Χι χι χι… και από εκείνο το βράδυ οι νεόφυτοί μας στην Αντίσταση απλά βίωσαν περίεργα όνειρα», είπε χαμογελώντας η Λένα.
«Με βάση την πληθώρα των δημοσιεύσεων που βρήκαμε τις επόμενες ημέρες στο Φατσοβιβλίο του Διαδικτύου, δεν ήταν δύσκολο να εντοπίσουμε τους εν υπνώσει συντρόφους μας», απάντησε ο Άλκης με ένα σαρδόνιο, λυκίσιο χαμόγελο, δίνοντάς της την εκτύπωση από ένα άρθρο στο blog που διατηρούσε στο γήινο Διαδίκτυο και υπέγραφε σαν «Λύκος».
Η Λένα άρχισε να διαβάζει το άρθρο που της έδωσε ο Άλκης και το οποίο είχε και κάποιες φωτογραφίες που είχε τραβήξει από την πόλη των Αθηνών.
 *  *  *  *  *

Το «μαγικό» Κέντρο της Αθήνας

Ας υποθέσουμε ότι στον Λογικό Κόσμο της τρισδιάστατης, Ευκλείδειας Γεωμετρίας που ζούμε υπήρχε η… Μαγεία. Ας πούμε ότι Κάποιος «κακός μάγος» ή Κάποιοι «κακοί μάγοι», αν υπήρχαν φυσικά, θέλουν να ελέγξουν την Οικονομία μιας Χώρας. Με τι θα ασχοληθούν;
Μα… με την Πρωτεύουσα Πόλη της Χώρας αυτής. Ας υποθέσουμε, πάντα… φανταστικά βέβαια, ότι το Στοιχείο του Νερού δίνει μια Ροή στην Πόλη και κατ’ επέκταση στην Οικονομία της. Γιατί λέτε ότι οι μεγάλες Πρωτεύουσες των ισχυρών κρατών διατρέχονται από ποτάμια; Προσέξτε τα οικονομικά μεγέθη πόλεων που οι Πρωτεύουσες τους διατρέχονται από ποτάμια. Προσέξτε επίσης τη σπουδή όλων των δημάρχων να βάλουν σιντριβάνια στις πόλεις τους.

Προσέξτε τώρα τι γίνεται στην Ομόνοια…
Κάποιοι φρόντισαν να βγει το μεγάλο σιντριβάνι, έβγαλαν τον Δρομέα που πρόσθετε Κίνηση και Δράση στην Ενέργεια του χώρου και τσιμεντάρανε τα πάντα. Συν τοις άλλοις μαζεύτηκαν όλα τα περιθωριακά στοιχεία της αλλοδαπής αλλά και της εντόπιας παραγωγής και η Ενέργεια του Κέντρου της Πόλης «μαύρισε». Προσέξτε το σχήμα του σιντριβανιού που υπήρχε:
Ένα Πεντάγωνο μέσα σε ένα Εξάγωνο.

Η Προστασία μέσα στην Δύναμη…

Οι δρόμοι που τερμάτιζαν στην Ομόνοια σχημάτιζαν ένα οκτάκτινο αστέρι, σύμβολο πολύ «ειδικό» για τους πιο μυημένους, οπότε τι έκαναν; Έκλεισαν κάποιους δρόμους για να μην υπάρχει ροή σε αυτούς και δημιούργησαν ένα «ενεργειακό χάος». Το «μαύρισμα» αυτό σπειροειδώς ελισσόμενο επεκτείνεται από το Κέντρο της Πρωτεύουσας στην Πρωτεύουσα, στα προάστια, και σιγά σε ολόκληρη τη Χώρα, βρίσκοντας τέρμα στα «μαγικά» σύμβολα που αυτοί οι Κάποιοι έχουν οριοθετήσει. Δώστε προσοχή στην σπουδή που κάποιοι Δημοτικοί Άρχοντες (ή… Αρχόντισσες) φρόντιζαν να βγάζουν τα σιντριβάνια ή να τα απενεργοποιούν, και σε κάποιους άλλους που στην θητεία τους σπεύδουν να τοποθετήσουν υδάτινους πίδακες και θα έχετε ένα «κλειδάκι» από την πλευρά που παίζει ο καθένας. Προσέξτε όμως: Οι πλευρές εναλλάσσονται και κάποιος που Χθες ήταν «Φωτεινός», μπορεί σήμερα να «Μαυρίσει» και αντιστρόφως.

Αν σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, κάντε την εξής παρατήρηση:
Προσέξτε πόσα σιντριβάνια υπάρχουν στους «εμπορικούς» δρόμους μιας πόλης, αλλά και στις εισόδους των μεγάλων εμπορικών πολυκαταστημάτων. Η Ερμού τυχαία πιστεύετε ότι πήρε το όνομα του Θεού – Προστάτη του εμπορίου; Δεν υπάρχει τυχαία ονοματοδοσία στις πόλεις, κάθε όνομα σε ένα δρόμο, κρύβει και ένα μαγικό υπόβαθρο. Προσέξτε ότι το γράμμα Ρ (από τη Ροή) υπάρχει στους περισσότερους εμπορικούς δρόμους, όπου θα βρείτε και κάποιο… σιντριβάνι.

Και μιας και ο λόγος για την Ερμού…
Από τότε που έβαλαν αυτό το σιντριβάνι-τερατούργημα με τον «εκπεσόντα» που έχει το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω στην αρχή του δρόμου, τα μαγαζιά σε έναν από τους ακριβότερους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εμπορικούς δρόμους πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Λογικό… στο Μεταλογικό επίπεδο. Αν το νερό και ο ανορθωμένος Άνθρωπος φέρνει γούρι, τότε το αντίθετο τι φέρνει;
Αυτά βέβαια θα τα έκαναν οι «κακοί μάγοι».
Αφού όμως, στη φαντασία μας πάντα, υπάρχουν «κακοί» μάγοι, σίγουρα θα υπάρχουν και «καλοί». Τί θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί λοιπόν;
Μα… θα ενίσχυαν τη ροή της Ενέργειας στο Κέντρο της Πόλης. Πώς;
Δεν λένε ότι ο θόρυβος από τις καμπάνες, τους μελωδούς, όλοι οι μεταλλικοί ήχοι τέλος πάντως, διώχνει τα «κακά δαιμόνια»;
Θα μπορούσαν ίσως να μαζέψουν μερικές χιλιάδες ανθρώπων στο Κέντρο της Πόλης για να ξορκίσουν το «Κακό».
Δύσκολο… πώς να μαζέψεις μερικές χιλιάδες «τρελών» στο Κέντρο της Πόλης να βαράνε σίδερα για να φύγει το «Κακό»;

Ίσως όχι και τόσο τελικά…
Μπορείς εύκολα να το «καμουφλάρεις» σε κάτι πιο «αθώο»…
Όπως να μετονομάσεις τους «τρελούς» σε «αγανακτισμένους» και να τους βάλεις να βαράνε… κατσαρόλες.
Στην Πλατεία Συντάγματος.
Εκεί που αρχίζει η… Ερμού.
Οι κατσαρόλες… μεταλλικές δεν είναι;

… η συνέχεια στο βιβλίο.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

©2004-2021 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *