Το Φιλί της Μέδουσας: Το “Μαγικό” Κέντρο της Αθήνας

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

«Μετά την επέμβασή μας στις συγκεντρώσεις του Συντάγματος κατάλαβαν ότι είχαν υποτιμήσει την Δύναμη της Αντίστασης και δεν θα ρισκάρουν πια.»
«Εννοείς το θέμα με τα κατσαρολικά, όπως τα είχαν γράψει χαριτολογώντας;»
«Εννοώ αυτό που εκπέμψαμε κρυμμένοι πίσω από τον θόρυβο των κατσαρολικών. Η συχνότητα που εκπέμπουν οι Αποστάτες το Πεδίο που βιώνουν οι Έλληνες σαν “Πραγματικότητα” είναι πολύ χαμηλή, έτσι για να την σπάσουμε και να εκπέμψουμε το Μήνυμα Ενεργοποίησης, έπρεπε να εκπέμψουμε αντίστοιχο σήμα, το οποίο όμως μπορεί να πρόδιδε την θέση του Αρχηγείου του Τομέα. Έτσι, με τακτικές ψυχολογικού πολέμου διοχετεύσαμε στο Διαδίκτυο και τα Μ.Μ.Ε. την ιδέα για επανάσταση χτυπώντας κατσαρόλες στο κέντρο της πόλης. Το βουητό που δημιουργήθηκε από την κρούση των μετάλλων έκανε ρήγμα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του Πλέγματος των Αποστατών, με αποτέλεσμα εμείς να χρειαστούμε πολύ μικρή ενέργεια για να εκπέμψουμε την δική μας “Πραγματικότητα”.»
«Χι χι χι… και από εκείνο το βράδυ οι νεόφυτοί μας στην Αντίσταση απλά βίωσαν περίεργα όνειρα», είπε χαμογελώντας η Λένα.
«Με βάση την πληθώρα των δημοσιεύσεων που βρήκαμε τις επόμενες ημέρες στο Φατσοβιβλίο του Διαδικτύου, δεν ήταν δύσκολο να εντοπίσουμε τους εν υπνώσει συντρόφους μας», απάντησε ο Άλκης με ένα σαρδόνιο, λυκίσιο χαμόγελο, δίνοντάς της την εκτύπωση από ένα άρθρο στο blog που διατηρούσε στο γήινο Διαδίκτυο και υπέγραφε σαν «Λύκος».
Η Λένα άρχισε να διαβάζει το άρθρο που της έδωσε ο Άλκης και το οποίο είχε και κάποιες φωτογραφίες που είχε τραβήξει από την πόλη των Αθηνών.
 *  *  *  *  *

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2023 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.